Algemene voorwaarden

Uw bestelling
U kunt uw bestelling rechtstreeks plaatsen via de webshop. Alle relevante gegevens zijn dan binnen enkele minuten beschikbaar en de verwerking kan meteen worden gestart.

Voor meer informatie kunt u ons ook gratis bellen: 0800-1954 of mailen: info@supplementa.nl.

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Levering
We verwerken bestellingen zo snel mogelijk. De verzending vindt op werkdagen plaats door DHL. Naar eigen ervaring duurt de aflevertijd 1-2 werkdagen. Indien mogelijk worden alle artikelen in één zending afgeleverd. Niet-leverbare artikelen worden gemarkeerd en naar u verzonden na ontvangst van de goederen. Daaropvolgende leveringen worden altijd gratis verzonden.

Verzendkosten binnen Nederland
Bestellingen boven € 50,- zijn gratis, daaronder berekenen wij € 4,95 voor de verzending.

Verzendkosten EU/Internationaal
Voor verzending naar België, Luxemburg, Oostenrijk, Denemarken en de Tsjechische Republiek gelden de volgende verzendkosten: voor bestellingen tot € 150,- worden verzendkosten in rekening gebracht van € 8,-. Levering is via DHL. Bestellingen boven € 150,- zijn gratis.

Voor verzending naar Duitsland zijn de volgende verzendkosten van toepassing: bestellingen boven € 50,- zijn gratis, daaronder berekenen wij € 3,90 voor de verzending.

Voor verzendkosten naar Engeland, Schotland, Wales, Finland, Frankrijk, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Zweden, Zwitserland, Noorwegen en Italië berekenen wij de verzendkosten als volgt: voor bestellingen tot € 150,- berekenen wij € 12,- verzendkosten. Levering is via DHL. Bestellingen boven € 150,- zijn gratis.

Voor verzending naar Griekenland, Ierland, Kroatië, Estland, Letland, Bulgarije, Litouwen, Noord-Ierland, Portugal, Spanje en Hongarije: voor bestellingen tot € 150,- wordt € 15,- verzendkosten in rekening gebracht. Levering is via DHL. Bestellingen boven € 150,- zijn gratis.

Andere landen tegen kostprijs, maar minimaal € 18,-.

Retouren
Voor onjuiste leveringen / retourneren vragen wij u om voorafgaand met ons te overleggen. Wij sturen u dan een retourformulier of vragen u deze te downloaden. Na ontvangst van de goederen maken wij een creditnota aan voor de betaling.

Informatie over online geschillenbeslechting
Vanaf het eerste kwartaal van 2016 zal de Europese Commissie een internetplatform aanbieden voor de online regeling van geschillen (het zogenaamde “OS-platform”). Het OS-platform is bedoeld als contactpunt voor de buitengerechtelijke beslechting van geschillen met betrekking tot contractuele verplichtingen die voortvloeien uit online verkoopovereenkomsten.

Het OS-platform is toegankelijk via de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr

AVG privacywetgeving

Beknopte versie (hierna volgt een uitgebreide versie)

herroeping
U hebt het recht om dit contract binnen veertien dagen zonder opgave van reden te herroepen.

De opzegtermijn is veertien dagen vanaf de dag waarop u of een door u genoemde derde, die niet de vervoerder is, de laatste goederen in bezit heeft of heeft genomen.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, dient u contact met ons op te nemen via:

Supplementa
t.a.v. mailorder NL
Papierbaan 50a
9672 BH Winschoten
Nederland

Telefoon: 0597-722036
E-mail: info@supplementa.nl

Na overleg kunt u het retourformulier hier downloaden hier downloaden voor herroeping.

Om de annuleringsperiode te handhaven, volstaat het dat u de kennisgeving van het herroepingsrecht verzendt vóór het verstrijken van de herroepingstermijn.

Gevolgen van de annulering
Als u zich terugtrekt uit deze overeenkomst, hebben we alle betalingen geselecteerd die we van u hebben ontvangen, inclusief verzendkosten (behalve de extra kosten die voortvloeien uit uw keuze voor een andere bezorgmethode dan de meest gunstige standaardlevering die wij aanbieden) moeten onmiddellijk terugbetalen en uiterlijk binnen veertien dagen na de datum waarop de kennisgeving van uw herroeping van dit contract ons heeft bereikt. Voor deze terugbetaling gebruiken we hetzelfde betaalmiddel dat u bij de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij anders met u is overeengekomen; In geen geval worden deze kosten voor terugbetaling in rekening gebracht. We kunnen weigeren u terug te betalen totdat we de goederen terug hebben ontvangen of totdat u het bewijs hebt geleverd dat u de goederen hebt geretourneerd, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

U dient de goederen onmiddellijk aan ons terug te sturen en in elk geval niet later dan veertien dagen na de datum waarop u ons op de hoogte heeft gebracht van de annulering van dit contract. De deadline is gehaald als u de goederen verzendt vóór het verstrijken van de periode van veertien dagen. U draagt de directe kosten van het terugzenden van de goederen.

U hoeft alleen te betalen voor een mogelijk waardeverlies van de goederen, als dit waardeverlies het gevolg is van een behandeling die niet noodzakelijk is voor het onderzoeken van de aard, kenmerken en functionaliteit van de goederen.

Op het gebied van gezondheid en voedingssupplementen
Als u medicijnen gebruikt of onder medische behandeling bent, dient u uw arts of therapeut te raadplegen voordat u supplementen inneemt. Stop niet met medicatie zonder voorafgaand overleg met de behandelende arts. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van medische behandelingen, ze zijn niet bedoeld om ziekten te behandelen.

Andere
We behouden ons het recht voor om productwijzigingen uit te voeren die naar de mening van de fabrikant bedoeld zijn om de kwaliteit te verbeteren, zonder voorafgaande kennisgeving. We behouden ons het recht voor om fouten en weglatingen in productomschrijvingen en prijzen te corrigeren. Levering alleen zolang de voorraad strekt.

Supplementa Support
Het belang
van
vitamines
en
mineralen
American Biologics
Pro Digest:
Spijsverterings-
enzymen met
speciale
pH-blends

Supplementa Corporation B.V.
Papierbaan 50a
9672 BH  Winschoten

SERVICE
Bel gratis 0800-1954
of stuur een e-mail naar
info@supplementa.nl

Instagram logo   Facebook logo

NIEUWSBRIEF
Meer interessante informatie over onze producten en gezondheid in het algemeen vindt u in onze nieuwsbrief.