KAL® en Solaray® – Innovaties in toegepaste voedingswetenschap

De essentiële voedingssupplementen van Nutraceutical Inc. zijn een bewijs van jarenlang voedings- en biochemisch onderzoek. De resultaten van uitgebreid en wereldwijd onderzoek op het gebied van voedingswetenschap zijn te vinden in elk van de producten. In het Centre for Nutritional Research beschikt het bedrijf over de eerste gegevensverzameling met alle relevante fysiologische en medische informatie over voedingsvraagstukken en de interactie van voedingsstoffen.

Het wetenschappelijk personeel beoordeelt de nieuwe literatuur, waaronder elke maand 750 medische tijdschriften. Het bedrijf neemt deel aan wetenschappelijke en medische conferenties op drie continenten om op de hoogte te blijven van de laatste onderzoeksresultaten en nieuwe toepassingen van ‘oude’ voedingsstoffen.

Preparaten van vitale stoffen die verschillende micronutriënten met elkaar combineren, hebben speciale zorg nodig bij de samenstelling van hun recept. Deze preparaten moeten een zo goed mogelijke biologische beschikbaarheid hebben, d.w.z. een gemakkelijke en volledige opname en gebruik van hun werkzame stoffen door het organisme. Tegelijkertijd moeten antagonistische componenten (die hun effectiviteit onderling aantasten) worden vermeden en tot slot moet de bereiding als geheel de grootst mogelijke mate van biologische activiteit in het lichaam vertonen.

Bij de productie van hoogwaardige voedingspreparaten wordt rekening gehouden met factoren die anders vaak over het hoofd worden gezien. Deze omvatten bijvoorbeeld metabole cofactoren, stoffen die de opname van micronutriënten bevorderen, het vermijden van stoffen die allergieën kunnen veroorzaken en de goedkoopste chemische vorm van de gebruikte werkzame stoffen.

De merken van Nutraceutical Corporation – namelijk KAL® en Solaray® – bieden eigentijdse en complete reeksen nuttige mono- en combinatieproducten voor een breed scala aan toepassingen.

Supplementa Support
Het belang
van
vitamines
en
mineralen
American Biologics
Pro Digest:
Spijsverterings-
enzymen met
speciale
pH-blends

Supplementa Corporation B.V.
Papierbaan 50a
9672 BH  Winschoten

SERVICE
Bel gratis 0800-1954
of stuur een e-mail naar
info@supplementa.nl

Instagram logo   Facebook logo

NIEUWSBRIEF
Meer interessante informatie over onze producten en gezondheid in het algemeen vindt u in onze nieuwsbrief.