Vitamine C van KAL® en Solaray®

Naar ieders behoefte een vitamine C preparaat

Vitamine C preparaten zijn in diverse vormen en doseringen volop beschikbaar onder de merknamen KAL en Solaray. Je vindt ze in doseringen van 500 mg en 1000 mg in capsulevorm en als (kauw)tabletten, maar ook als 5000 mg in poedervorm. De preparaten zijn zo nodig aangevuld met bioflavonoïden, rozenbottels en acerola voor een goede opname en biologische beschikbaarheid van vitamine C. Ook indien gewenst in zuurvrije en gebufferde vorm. Voor kinderen is er Vitamine C-Rex, een kauwtablet met natuurlijke sinaasappelsmaak voorzien van 100 mg vitamine C. Voor veganisten is er van VegLife een vitamine C preparaat van puur veganistische oorsprong, genaamd Vegan Vitamine C 1000.

Vitamine C is een wateroplosbare vitamine. De mens kan zelf geen vitamine C synthetiseren en is voor de vitamine C voorziening volledig afhankelijk van de voeding. Vitamine C is in diverse levensmiddelen te vinden, waaronder groenten, fruit en aardappelen.

Vitamine C kan enorm breed ingezet worden en is misschien wel de meest genoemde vitamine. Zo draagt het bij tot de normale werking van het immuunsysteem en helpt het bij het behoud van een goede weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Daarnaast kan het gebrek aan energie helpen verminderen en draagt het bij aan fitheid. Ook is vitamine C van belang voor de vorming van collageen voor een gunstige werking van de bloedvaten en ook voor de huid is vitamine C best belangrijk.

VITAMINE C:
• Ondersteunt de afweer van het lichaam
• Draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid
• Voor het behoud van gezonde cellen en weefsels
• Zorgt mede voor een goede weerstand
• Is belangrijk voor de huid

Supplementa Support
Het belang
van
vitamines
en
mineralen
American Biologics
Pro Digest:
Spijsverterings-
enzymen met
speciale
pH-blends

Supplementa Corporation B.V.
Papierbaan 50a
9672 BH  Winschoten

SERVICE
Bel gratis 0800-1954
of stuur een e-mail naar
info@supplementa.nl

Instagram logo   Facebook logo

NIEUWSBRIEF
Meer interessante informatie over onze producten en gezondheid in het algemeen vindt u in onze nieuwsbrief.