Verzending en retourneren

Verzending en levering
Wij verwerken uw bestelling zo snel mogelijk. Wij versturen uw bestelling op werkdagen met DHL Parcel binnen Nederland. De gemiddelde aflevertijd is 1 tot 2 werkdagen.

Indien u uw e-mailadres bij ons bekend maakt sturen wij u een bevestiging van uw opdracht en ontvangt u van DHL Parcel een trackingnummer zodat u uw zending kunt volgen op internet.

Wij streven er naar uw bestelling compleet te leveren, mocht het echter zo zijn dat er na geleverd dient te worden voor producten welke niet op voorraad zijn, gebeurd dit geheel gratis voor u, dus zonder bijkomende verzendkosten.

Verzendkosten
Bestellingen vanaf € 50,- versturen wij gratis. Voor bestellingen tot € 50,- berekenen we € 4,95 per bestelling. Naleveringen zijn altijd gratis.

Retouren
Bij bestellingen welke niet correct zijn of bij creditering willen wij u vragen ons daarover vooraf te informeren, per e-mail of telefoon of schriftelijk. 

Annulering / herroeping
U heeft het recht om een bestelling binnen veertien dagen zonder opgave van reden te herroepen.

De opzegtermijn is veertien dagen vanaf de dag waarop u of een door u genoemde derde, die niet de vervoerder is, de bestelling in bezit heeft of heeft genomen.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, dient u contact met ons op te nemen via:

Supplementa
t.a.v. mailorder NL
Papierbaan 50a
9672 BH Winschoten
Nederland

Telefoon: 0597-722036
E-mail: info@supplementa.nl

Na overleg kunt het retourformulier hier downloaden voor herroeping.

Om de annuleringsperiode te handhaven, volstaat het dat u de kennisgeving van de uitoefening van het herroepingsrecht verzendt vóór het verstrijken van de herroepingstermijn.

Gevolgen van de annulering:
Als u zich terugtrekt uit deze overeenkomst, hebben we alle betalingen geselecteerd die we van u hebben ontvangen, inclusief verzendkosten (behalve de extra kosten die voortvloeien uit uw keuze voor een andere bezorgmethode dan de meest gunstige standaardlevering die wij aanbieden) moeten onmiddellijk terugbetalen en uiterlijk binnen veertien dagen na de datum waarop de kennisgeving van uw herroeping van dit contract ons heeft bereikt. Voor deze terugbetaling gebruiken we hetzelfde betaalmiddel dat u bij de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij anders met u is overeengekomen; In geen geval worden deze kosten voor terugbetaling in rekening gebracht. We kunnen weigeren u terug te betalen totdat we de goederen terug hebben ontvangen of totdat u het bewijs hebt geleverd dat u de goederen hebt geretourneerd, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

U dient de goederen onmiddellijk aan ons terug te sturen en in elk geval niet later dan veertien dagen na de datum waarop u ons op de hoogte heeft gebracht van de annulering van dit contract. De deadline is gehaald als u de goederen verzendt vóór het verstrijken van de periode van veertien dagen. U draagt de directe kosten van het terugzenden van de goederen.

U hoeft alleen te betalen voor een mogelijk waardeverlies van de goederen, als dit waardeverlies het gevolg is van een behandeling die niet noodzakelijk is voor het onderzoeken van de aard, kenmerken en functionaliteit van de goederen.

Supplementa Support
Het belang
van
vitamines
en
mineralen
American Biologics
Pro Digest:
Spijsverterings-
enzymen met
speciale
pH-blends

Supplementa Corporation B.V.
Papierbaan 50a
9672 BH  Winschoten

SERVICE
Bel gratis 0800-1954
of stuur een e-mail naar
info@supplementa.nl

Instagram logo   Facebook logo

NIEUWSBRIEF
Meer interessante informatie over onze producten en gezondheid in het algemeen vindt u in onze nieuwsbrief.